ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Facebook
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Kontis GypsoKataskeves | Κατασκευές με Γυψοσανίδες Άνω Λιόσια Αθήνα

Η γυψοσανίδα είναι ένα από τα καλύτερα υλικά για τη διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων σε κατοικίες ή σε επαγγελματικούς χώρους. Χρησιμοποιείτε συχνά για ανακαινίσεις και κατασκευές γιατί προσφέρει σημαντικά οφέλη με μικρό κόστος. 

Η επιχείρησή μας “Kontis GypsoKataskeves” η οποία βρίσκεται στην Αθήνα και πιό συγκεκριμένα στα Άνω Λιόσια, διαθέτοντας χρόνια πείρα στο χώρο, μπορεί να σας προτείνει μοναδικές, κομψές και λειτουργικές λύσεις για κατασκευές με γυψοσανίδες. Προτάσεις που μπορούν να καλύψουν επιτυχώς κάθε γούστο και διακοσμητική απαίτηση σας.

 


 

 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Οι κατασκευές γυψοσανίδας που σας προσφέρουμε, πληρούν υψηλές προδιαγραφές και δίνουν λύσεις στις πιο απαιτητικές προσδοκίες.
 
  Οροφές - Ψευδοροφές
  Χωρίσματα γυψοσανίδας
  Επένδυση τζακιού με γυψοσανίδα
  Κρυφός φωτισμός με γυψοσανίδα
  Καμάρες με γυψοσανίδα
  Ράφια από γυψοσανίδα
  Ειδικές κατασκευές γυψοσανίδας
  Γύψινες Διακοσμήσεις
  Τσιμεντοσανίδες
  Θερμοπροσόψεις

 


 

 
 
ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Παρακολουθώντας διαρκώς της εξελίξεις στο χώρο της διακόσμησης, μπορούμε να σας προτείνουμε μοντέρνες και φρέσκες ιδέες που θα αναδείξουν και θα ξεχωρίσουν την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Περίτεχνες και πρωτότυπες κατασκευές γυψοσανίδας αλλά και ξεχωριστές γύψινες διακοσμήσεις.

Με σύμμαχό μας την χρόνια πείρα μας στον χώρο, μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Βασική αρχή της επιχείρησής μας είναι η ποιότητα, η εγγύηση του τελικού αποτελέσματος απέναντι και στον πιο απαιτητικό πελάτη και η παράδοση του έργου στον προκαθορισμένο χρόνο.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσει, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι τεχνικά άρτιο και οικονομικό.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Άνω Λιόσια και όλη την Αθήνα.