ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Facebook
 
 
Kontis GypsoKataskeves
Κατασκευές με Γυψοσανίδες Άνω Λιόσια Αθήνα

Η επιχείρησή μας “Kontis GypsoKataskeves” η οποία βρίσκεται στην Αθήνα και πιό συγκεκριμένα στα Άνω Λιόσια, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την διαμόρφωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με γυψοσανίδα, προσφέροντας ποιοτικές κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στα Άνω ΛΙόσια και σε όλη την Αττική.

Με οδηγό την φαντασία, την τεχνογνωσία, καθώς και τη μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των κατασκευών με γυψοσανίδες, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας πάσης φύσεως εργασίες στον τομέα της γυψοσανίδας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε και τα προϊόντα υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούμε σε κάθε κατασκευή, μας δίνουν την δυνατότητα να μπορούμε να κάνουμε κάθε σκέψη σας πραγματικότητα.

 


 

 
 
ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ & ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Μπορούμε να αναλάβουμε την μεταμόρφωση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου σε ένα σύγχρονο χώρο με κρυφούς φωτισμούς, γύψινα χωρίσματα αλλά και ψευδοροφές που θα δώσουν ένα μοναδικό στυλ στο χώρο σας.

Παρακολουθούμε πιστά όλες τις εξελίξεις στον επαγγελματικό κλάδο του της γυψοσανίδας και των μοντέρνων κατασκευών, γεγονός που μας επιτρέπει να μπορούμε να σας δώσουμε ουσιαστικές και ξεχωριστές προτάσεις και λύσεις για τον χώρο σας.

Με υπευθυνότητα και συνέπεια η επιχείρησή μας και το έμπειρο προσωπικό μας φροντίζουν πάντα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας, παρέχοντάς σας τις ιδανικές λύσεις για την οικία, το εξοχικό και τον επαγγελματικό σας χώρο.

 


 

Κύριος στόχος μας είναι να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε άμεσα σε όλες τις ανάγκες οποιουδήποτε έργου καλούμαστε να αναλάβουμε, αλλά και να το φέρουμε σε πέρας πάντα μέσα στα χρονικά πλαίσια που έχουμε ορίσει από κοινού εξ’ αρχής.
 
 
 
 
Όλα αυτα τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, έχουμε φέρει εις πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στα Άνω Λιόσια και σε όλη την Αθήνα. Έτσι, έχουμε αποκτήσει την πείρα και την τεχνογνωσία που μας δίνουν την δυνατότητα να μπορούμε να εκτελέσουμε οποιαδήποτε ή κατασκευή με γυψοσανίδα επιθυμείτε στο χώρο σας.
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Άνω Λιόσια και όλη την Αθήνα.